crbst_HHHHHHHHHHHHHHH22

O nama

Kategorija : Objava

 

Naša priča počinje 1997. godine kada smo odlučili da dugogodišnjim iskustvom malog tima ljudi u okviru preduzeća „Procedo“ d.o.o. Sarajevo budemo dio pokretačke snage za bosanskohercegovačku privredu koja će omogućiti njen razvoj i stvaranje novih radnih mjesta.

Želja i strast u izradi alata za drvo, jer je upravo to što mi znamo najbolje da radimo, su nakon samo godinu dana omogućili uspostavljanje proizvodnje prvih vidija kružnih žaga u Bosni i Hercegovini.

Godine iskustva i truda, usavršavanja stručnog osoblja te modernizovanja mašinskog parka dovele su nas do cilja: proizvodnja kvalitetnih domaćih vidija kružnih žaga u standardnim dimenzijama, ali i prema specifičnim zahtjevima kupca, za sve namjene obrade u drvnoj industriji uz pristupačnu cijenu i pouzdan rok isporuke.a0f6ebfa-816b-4339-b561-194cf2d041a9

U tom pogledu, „Procedo“ d.o.o. je u bh. drvnoj industriji poznato ime za dugotrajan i pouzdan proizvod.

Plasman proizvoda van granica naše države nam je proširio vidike i donio potvrdu zadovoljstva sa „Procedo“ vidija kružnim žagama uz redovne narudžbe inostranih kupaca sa tržišta Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Austrije i Njemačke.

Pored toga, inostrana tržišta su nam ukazala povjerenje u smislu odobravanja zastupništva za sve ostale vrste alata koje mi još uvijek nismo u prilici proizvoditi.

Investiranjem u opremu i kontinuiranim usavršavanjem znanja naših uposlenika uslijedilo je proširivanje i unaprijeđenje redovnog proizvodnog programa te danas pored kružnih žaga vršimo proizvodnju i raznih vrsta glodala za drvo. Također, ostali prateći dodaci poput distancera, piksni, čaura i drugog su dio naše proizvodnje.

Ekonomičnost i maksimalan stepen iskoristivosti alata je neophodan u svakom radu što smo prepoznali te obezbjedili servis alata našim partnerima u vidu oštrenja i reparacije vidija kružnih žaga, glodala, burgija, noževa i ostalog alata.

213412reqwrfawed-300x53„Procedo“ d.o.o. je sinonim za kontinuirano napredovanje (lat. procedo – ići naprijed, napredovati) a mi od 2014. godine pomjeramo proizvodne granice prema metalnoj industriji. Vrata novih mogućnosti se otvaraju nabavkom CNC mašina, posljednje riječi tehnologije i preciznosti. Prateći putokaze naše misije sada smo u mogućnosti da proizvodimo burgije i glodala kao i druge vrste alata za metalnu industriju.

Visoko obrazovani menadžment, stručno obučeni i visokokvalifikovani radnici u proizvodnji sa CNC mašinama najsavremenijih tehničkih dostignuća, uz stalno praćenje noviteta i redovnu edukaciju garancija su kvaliteta svih naših proizvoda jer je PROCEDO Vaš pouzdan partner.

VIZIJA

 Naša vizija je da postanemo lider jugoistočne Evrope u ovoj oblasti,
sa potpuno automatizovanim i standardiziranim proizvodnim procesom, koji je prisutan na svim značajnijim tržištima u svijetu.

MISIJA

Misija Procedo d.o.o. Sarajevo je predstavljanje mogućnosti rada bh. privrede, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, uz vrhunski proizvod, povećanje proizvodnje i broja zaposlenih poštujući usvojenu poslovnu politiku u sferi kvaliteta proizvoda i njegove prezentacije.